Ereğli Eğitim Fakültesi
30.12.2021

NEÜ'nün Yıldızları, “Akademi Ödülleri Gecesi”nde Parladı

Üniversitemizde başarılı akademisyenlerimizi ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla “Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademi Ödülleri” programı düzenlendi. Etkinlikte, NEVA Teşvik Ödülleri, NEÜ’nün Yıldızları ve NEÜ’nün Genç Yıldızları kategorilerinde başarılı olan akademisyenlere plaket ve ödülleri verilirken, son üç yılda profesörlük unvanı alan akademisyenlere beratları takdim edildi.
"İnsanlık için yüksek katma değer üreten, parmakla gösterilir bir kurum olmayı hayal ettik." diyen Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “İsmini taşımaktan onur duyduğumuz merhum Necmettin Erbakan’ın vizyonerliğine yakışır bir şekilde; önce ülkemizde, sonra dünyada marka değeri yüksek, yenilikçi ve dinamik bir devlet üniversitesi haline gelmeyi hayal ettik. Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin mensubu olmaktan onur duyan personel, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin mensubu olmaktan onur duyan öğrenci, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin mensubu olmaktan onur duyan, armasını göğsünde gururla taşıyan mezun, Necmettin Erbakan Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan memnun ve mutlu kuruluşlar… Tüm paydaşlarımıza, Necmettin Erbakan Üniversitesinin paydaşı olma ayrıcalığını yaşatma ideali ile yürüdük. Büyük bölümü pandeminin gölgesinde geçmiş olsa da son üç yılda Necmettin Erbakan Üniversitesi adına büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Bugün ulaştığımız nokta, yani gerçeklerimiz, bunun en somut göstergesidir” dedi.
NEÜ’nün Yıldızları kategorisi, Sosyal Bilimler alanında etki değeri en yüksek bilim insanları listesinde ise; Fakültemiz öğretim üyelerinden 
Doç. Dr. Mustafa Sarıtepeci ve Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Haktanır da yer aldı. Bu kategoride ödül alan akademisyenlere plaketleri, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik tarafından verildi. Değerli hocalarımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.