Ereğli Eğitim Fakültesi
17.11.2021

Ereğli Eğitim Fakültemizden TÜBİTAK Başarısı

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen TÜBİTAK ‘2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’ kapsamında, 93 eğitim fakültesi arasında 7 projeyle en fazla proje kabulü alan 3. fakülte olarak önemli bir başarıya imza attı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü olarak danışman hocamız Doç. Dr. Menşure Alkış Küçükaydın’a ve öğrencilerimiz; Halime Akarsu, Merve Demirpençe, Melike Kavlak, Ali İsmet Sarılar, Büşra Tönbol, Beyza Sultan Yıldızhan, Melek Akyay, Gürkan Aktar, Cansu Yılmaz, Feyza Kara, Ayşe Özbey, Abdulkadir Çağlı, Safa Gökberk Özbek, Esma Yaldız ve Batuhan Mutlu’yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.