Ereğli Eğitim Fakültesi
12.10.2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı

Uzaktan eğitim haftalık ders programında yer alan dersler online olarak yürütülecektir.
Diğer dersler harmanlanmış ve seyreltilmiş eğitim yöntemiyle yürütülecektir.
Harmanlanmış ve Seyreltilmiş Eğitim Modeli kapsamında dersler, şube sayısına göre mevcut öğrenci sayının %50’si sınıfta diğer %50’si sınıf dışında olacak şekilde planlanarak “seyreltilmiş” olarak yapılacaktır. Yüz yüze yapılan dersler aynı anda canlı olarak https://uzaktanegitim.erbakan.edu.tr/ web sayfasında yayınlanacaktır. Ders saatinde sınıfta olmayan gruptaki öğrenciler sınıfta ders alan öğrencilerle aynı anda dersin hocası tarafından canlı yayınlanan dersleri takip edeceklerdir. Bu sistem birer hafta aralıklarla dönüşümlü olarak uygulanacaktır.  Bu kapsamda öğrenci sayısı 35 ve üzeri olan derslerde dönüşümlü yüz yüze eğitim öğrenci numarasının son hanesindeki rakamın tek ya da çift olmasına göre yapılacaktır. Buna göre öğrenci sayısı 35 ve üzeri olan derslerde katılım aşağıdaki tabloya göre gerçekleştirilecektir.

Hafta Öğrenci numarasının son rakamı tek olanlar Öğrenci numarasının son rakamı çift olanlar
Hafta 1 Yüz yüze Uzaktan
Hafta 2 Uzaktan Yüz yüze