Ereğli Eğitim Fakültesi
14.11.2019

Önemli Duyuru (Tüm Öğretim Elemanlarımızın Dikkatine)

6085 sayılı Sayıştay Kanunu’nun 42. maddesi uyarınca, Sayıştay Başkanlığı’nın 15.01.2019 tarih ve 35047883-000.000-E.1859600 sayılı oluru ile “Üniversiteler tarafından yürütülen veya desteklenen projelerin (BAP, Tübitak, Santez, AB, vb.) denetimi” üzerine ülke çapında konu denetimi yapılmaktadır. Bu kapsamda Fakültemiz öğretim elemanlarından bazı tabloların süreli olarak doldurulması istenmiştir. Bu nedenle, Aşağı linkte yer alan tabloların doldurulup 15 Kasım 2019 Cuma günü saat 15:00 kadar Portal sayfasından yüklemeniz rica olunur.

Tüm Öğretim Elemanlarımızın bireysel olarak bilgilerini doldurup portal sisteminden göndermeleri rica olunur.

Dosyaları İndirmek için tıklayınız.

Portal Sayfası Giriş için tıklayınız

(İndirdiğiniz dosya içinde bulunan Excel listelerini doldurup yine Excel formatında yükleyiniz.)

Talep destek İşlemleri

Sorumlu Birim        : Ereğli Eğitim Eğitim Fakültesi (Seçiniz)

Talep Kategorisi     : Öneri (Seçiniz)

Talep Açıklaması    : Prof.Dr., Doç.Dr., Dr.Öğr.Üyesi, Öğr.Grv., Arş.Grv. (Ad ve Soyadınızı yazınız.)

Dosya Eki                : İndirip doldurduğunuz Dosyayı Yükleyiniz.