Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu

Prof. Dr. Erhan ÖRSELLİ

Ödemiş/İzmir doğumlu olan Örselli, Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında tamamlamıştır. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan Örselli, 2011 yılından itibaren Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 2017 yılında Doçent, 2023 yılında Profesör olmuştur.
2012-2019 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, 2020 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. 8 Aralık 2020 tarihinde Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanmıştır. 
Örselli’nin etik ve yönetsel etik, sosyal sermaye, güven, devlete güven, e-devlet, e-demokrasi, ombudsman, seçim sistemleri ve akıllı kentler ile ilgili çeşitli ulusal ve uluslararası kitap, makale ve bildirileri bulunmaktadır.
İngilizce bilen Örselli evli ve iki çocuk babasıdır.


Özel Kalem : 0332 712 36 93

E mail : [email protected]

Adres : Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
               
Toros Mah. Üniversite Cad. No:8 Ereğli / KONYA