Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu
06.12.2021

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Ek Sınav Başvuruları

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44. Maddesi “c” fıkrası ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16. Maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Meslek Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini (iki yıllık ön lisans programını dört yıl içinde bitiremeyen) dolduran öğrencilerimize,  doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında (proje, uygulama, staj vb.), hiç alınmayan dersler, devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.

Son başvuru tarihi: 31 Ocak 2022 tarihi saat 17.00

Not: Bu sınavlara 2017-2018 eğitim öğretim yılı ve öncesi kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler başvurabilir.

Dilekçe için tıklayınız...