Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu
20.07.2020

Kargo İle Diploma Talep İşlemleri

Üniversitemizden mezun olan tüm öğrencilerimiz şahsen veya noter vekaleti ile diplomalarını alabilecekleri gibi diplomalarının alıcı ödemeli olarak kargo ile gönderilmesini de talep edebileceklerdir.

Üniversitemiz mezunlarının diplomalarını kargo (PTT kargo) ile talep edebilmeleri için aşağıda belirtilen işlem aşamalarını eksiksiz tamamlamaları gerekmektedir.

* Kitap borcu olan öğrencilerin almış oldukları kitapları Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına iade etmesi ve daha sonra talepte bulunması gerekmektedir.

** DİPLOMALAR HAZIR OLDUĞUNDA FAKÜLTE WEB SAYFALARINDA İLAN EDİLECEKTİR.

Mezunlarımızın "Mezun Takip Sistemi" üzerinden (https://obs.erbakan.edu.tr/oibs/kariyer/) iletişim bilgilerini güncellemeleri daha sonra ise sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu imzaladıktan sonra mezun olunan akademik birim e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Diploma talep formu ilgili birime ulaşan mezunların diplomaları, en geç 5 iş günü içerisinde formda belirttikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.

Akademik Birim e-posta ve iletişim bilgileri için tıklayınız.

Önemli Hususlar;

*Diploma ile birlikte Diploma Eki, Transkript ve varsa Onur/Yüksek Onur belgeleri de gönderilecek olup, söz konusu belgeler için ayrıca bir talep gönderilmesine gerek bulunmamaktadır,
*Mezuniyet işlemleri yapılmayan öğrenciler için diploma talep formu oluşturulmayacaktır,
*Diploma talep formunu e-posta olarak göndermeyenlere diploma gönderilmeyecektir,
*Diploma talebinde bulunan öğrencilerin diploma gönderme süreci 5 iş günü içinde başlatıldığından konu hakkında bilgi almak için mesajla veya telefonla aramalarına gerek bulunmamaktadır,
*Sağlık alanlarından mezun olanların diplomalarının tescil işlemleri tamamlandıktan sonra kargo ile gönderilecektir.