Erasmus Koordinatörlüğü
08.08.2018

UNİKOP Staj Ve Eğitim Konsorsiyumu Yeni Ortakları İle Ankara’da Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu

Necmettin Erbakan Üniversitesi önderliğinde yürütülen UNİKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu ortaklarıyla beraber 02 Ağustos 2018 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Ankara’da düzenlenen "Konsorsiyum Koordinatörleri ve Ortakları İstişare Toplantısına" katılmıştır.

Toplantıda proje koordinatörü, bölgesel kalkınmada üniversitelerin rolüne binaen bölgesel işbirliğinin önemine vurgu yaparak yeni katılan koordinatör ve ortak kurumlara UNİKOP Konsorsiyum faaliyetlerinin "neden" yapıldığını, daha sonra da 4 yıllık dönemde "nelerin" "nasıl" yapıldığını konuşmasında ifade etmiştir.

Toplantının sonunda proje koordinatör ve ortaklar arası istişarelerde bulunulmuştur.

2014 yılında 3 ortak ile başlayan UNİKOP Konsorsiyumu, 2018 yılında 15 ortağıyla 3. akreditasyon dönemine geçmiştir. Yakın zamanda UNİKOP konsorsiyum ortakları kendi içinde tekrardan bir araya gelerek hedefler, işleyiş ve uygulamalar hakkında görüşülmesi öngörülmektedir.

Türkiye'nin önde gelen ve aynı zamanda bölgesinin ilk ve tek staj ve eğitim konsorsiyum faaliyetlerini yürüten UNİKOP Erasmus Koordinatörlüğü tüm paydaşlarına destek ve katkılarından dolayı teşekkür eder.

Haber için tıklayınız.