Erasmus Koordinatörlüğü
18.02.2019

2019-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM - STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR (18.03.2019)

2019-2021 Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Online Başvuru için tıklayınız.

Başvuru ile ilgili yapmak istediğiniz değişlikler ve referans no öğrenmek için;

[email protected] adresine, T.C no, Ad/Soyad ve yapılmasını istediğiniz talebi e-mail gönderiniz. SADECE E-MAİL YOLUYLA BİZLERE ULAŞINIZ.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

1. Ulusal Ajans'tan üniversitemize bütçe aktarımı Ekim ayında gerçekleştiğinden staj hareketliliği en erken Ekim 2019 tarih itibari ile gerçekleştirilebilir.

2. Adayların başvurularını kaydettikten sonra başvuru formunun çıktısını alıp imzalayıp dil sınavına getirmesi gerekmektedir.

3. Başvuru formları Erasmus ofisine ya da Bölüm Koordinatörlüğüne teslim edilmeyecektir.

4. Başvuru belgesi Erasmus Başvurusu ve Yabancı Dil Sınavı Giriş Belgesi olarak kullanılacak, sınav günü sınav görevlileri tarafından teslim alınacaktır.

5. Öğrenim hareketliliği için bölüm bazında anlaşmalı olduğumuz Üniversite listesi için tıklayınız.