Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
16.05.2023

2023 MEZUNİYET TÖRENİ

Sevgili Ögrencilerimiz; 

Bölümümüz  mezuniyet töreni 20.06.2023 saat 10.00 ile 12.00 arasında fakültemiz konferans salonunda yapılacaktır.
Mezuniyet programı Arş.Gör. Hasan Basri Altıntaş ve Öğrenci Ülker Berra Tekmen tarafından hazırlanacaktır.

4. Sınıf ve okulunu uzatıp geçen sene katılamayan öğrencilerimiz için; fakültemiz konferans salonunda mezuniyet töreni düzenlenecektir. Ayrıca Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümü olarak mezuniyet yemeği de yapılması planlanmaktadır. Mezuniyet programının detayları aşağıda açıklanmıştır.

19 Haziran Pazartesi19:00'da Kafe Meram Huzur'da hocalarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla mezuniyet yemeği düzenlenecektir. 

Not: Yemeğe katılmak isteyen herkes 26 Mayıs Cuma saat 23.59'a kadar Ülker Berra Tekmen'e ismini yazdırması gerekmektedir. 4 çeşit menü için fiyat teklifi alınacaktır. Akabinde menü fiyatları sizlerle paylaşılacaktır. İsteyen istediği menüyü seçebilecektir. 
 
Not: Bu programda bölümümüze özel slayt gösterisi gerçekleştirilecektir. Mezuniyet programına katılmak isteyenler 26 Mayıs Cuma saat 23.59'a kadar Ülker Berra Tekmen arkadaşınızın mail adresine .jpeg formatında dijital vesikalık fotoğraflarıyla birlikte İsim soyisimlerinin yazarak mail atması gerekmektedir. Ayrıca geçmiş yıllarda çekindiğiniz fotoğrafları da mail atabilirsiniz. 

Ülker Berra Tekmen İletişim Bilgileri:

[email protected]


 
Enerji Sistemleri Mühendisliği
   Bölüm Başkanlığı