Department of Tourism Guidance
05.03.2020

Turizme Rehber Oluyoruz

Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür ve Turizm Topluluğu, 04 Mart 2020 Çarşamba günü Turizm Fakültesi Konferans Salonunda Türkiye Turist Rehberleri Birliği Başkanı Suat Tural'ı ağırladı.
Açılış konuşmasını Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı ve Kültür ve Turizm Topluluğu Akademik Danışmanı Doç.Dr.Abdurrahman DİNÇ yaparken, sözlerine şu şekilde devam etti "Turizm sektörünün ve turizm rehberliğinin  ülkemize olan önemini vurgularken; gelişen dünya şartlarına baktığımız zaman daha nitelikli, daha bilgili ve donanımlı turist rehberine ihtiyaç artmaktadır. Topluluk ve fakülte olarak bu bağlamda daha nitelikli rehberler yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz diyerek sözlerini sonlandırdı.
Açılış konuşmasından sonra Tureb başkanı Suat Tural öğrencilerle biraraya geldi. İlk olarak kendisinden bahsederek nasıl Turist Rehberliğine yöneldiğini ve hangi aşamalardan geçtiğinden bahsetti. Ardından Tureb başkanlığına giden sürecinden bahsederken turizm rehberi olacak genç arkadaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Soru cevap kısmında kendisine yönetilen sorulara cevap veren Suat Tural öğrencilerle keyifli vakit geçirdi.
Soru cevap kısmından sonra program sonunda konuk Suat Tural'a plaket takdim edildi ve öğrencilerle bolca fotoğraf çekildi.