Health, Culture and Sport Department
14.04.2021

‘Engelsiz Fotoğraflar’ Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Belli Oldu


Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Engelsiz Fotoğraflar’ adlı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Başvuruları 5 Mart 2021’de sona eren yarışmada birinci Emine Seçkin, ikinci Büşra Pişginel, üçüncü Mehmet Zafer Yıldız olurken Sertuğ Bakırcı mansiyon, Alper Okçuoğlu da özel ödüle layık görüldü.
 
Pandemi sebebi ile online olarak yapılan ödül töreninde ödüller temsili olarak takdim edildi. Birinciye ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, ikinciye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş, üçüncüye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan takdim ederken, özel ödülü ve mansiyon ödülünü de Üniversitemiz Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil takdim etti.
 
Toplumda engellilerle ilgili farkındalık ve bilinç oluşturmak, imkân verildiğinde birçok başarı kazanılabileceği algısını geliştirmek, yaşama pozitif bakmalarına katkı sunacak anları resmetmelerini sağlamak, spor yapabildiklerini göstermek ve yapma isteklerinin artırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya destek olan ve katılan herkese teşekkür ederiz.





Birinci, Emine Seçkin




İkinci, Büşra Pişginel



Üçüncü, Mehmet Zafer Yıldız



Mansiyon, Sertuğ Bakırcı



Özel ödül, Alper Okçuoğlu