Health, Culture and Sport Department
04.01.2022

Üniversitemiz Öğrencilerine Kulüp Yönetimi Eğitimi


Üniversitemiz öğrenci topluluklarına, Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile kulüp yönetimi eğitimi verildi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Meram Gençlik Merkezi eğitmenleri tarafından Karatay Gençlik Merkezi'nde verilen eğitimde topluluk üyeleri, çeşitli görseller ile desteklenen sunumlarla bilgilendirildi.



Gönüllülük, liderlik, takım çalışması, etkinlik ve kampanya yönetimi, proje yönetimi, stratejik planlama, bütçe yönetimi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, sponsorluk ve kaynak yönetimi konularında eğitim alan öğrenci toplulukları arasında ortak faaliyet iş birliklerinin artırılması da sağlanmış oldu.

“İş Birliği, Öğrencilerin Kariyer Planlamalarına da Yansıyor”

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Öğr. Gör. Osman Bozdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Üniversitemiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki eğitim, kültürel, sosyal, sportif alanlarda iş birlikleri ve Gençlik Merkezi ile Genç Ofis tarafından verilen hizmetler hem öğrencilerimize hem de öğrenci topluluklarına katkı sağlayacak. Ayrıca öğrencilerimizin üniversite yaşam süreçleri ile kariyer gelişimine de destek olacaktır.”

Üniversitemiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalan protokol kapsamında açılacak olan Genç Ofis ve koordinatörlük faaliyetlerine de değinen Bozdemir,  “Koordinatörlüğümüz ve Genç Ofis, öğrencilerimize çeşitli konularda yaşam becerileri kazandıracak, hayatın her alanında var olmalarını destekleyerek karar alma süreçlerinde yer almalarını sağlayacaktır. Bu süreci destekleyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.