Health, Culture and Sport Department
29.06.2020

Üniversitemizde Mutfak ve Temizlik Personeline Hijyen Eğitimi


Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversite bünyesinde çalışan mutfak ve temizlik personeline hijyen, protokol ve görgü kuralları eğitimi verildi.

Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Mevlana Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Örselli, protokol ve görgü kuralları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eda Güneş ise hijyen kuralları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Büyükdede, “Üniversitemizde görev yapan mutfak ve temizlik personelimizin hijyen, protokol ve görgü kuralları konusunda bilgilerini tazeleme ve geliştirme amacıyla eğitim faaliyetini başlattık. Pandemi ile beraber hijyen konusu farklı bir boyut kazandı. Bununla ilgili de çalışanlarımızı bilgilendirdik. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa hareket ederek bu çalışmamız sonucunda personelimize sertifika da vermiş olduk” şeklinde konuştu.