Health, Culture and Sport Department
28.09.2022

Öğrenci Kart Yükleme Bilgisi Hakkında

Yemek hizmetinden faydalanmak isteyen sevgili öğrencilerimiz, Öğrenci kimliği olan tüm öğrencilerimiz Tc Kimlik No ve tekşifreleriyle giriş yaparak öğün yüklemelerini sistem üzerinden kolayca yapabilmektedir. Yükleme yaparken dikkat etmemiz gereken birkaç noktaya dikkatinizi çekmek istedik.

- İçinde bulunduğumuz hafta için yükleme yapılamamaktadır.. Aynı haftanın Perşembe günü 15.30 a
kadar diğer haftanın yükleme işlemi yapılmış olmalıdır.

-İstenilen sayıda gün , hafta ,öğün yüklemesi yapabilirsiniz. Yine en erken bir sonraki hafta olacak şekilde başka birim yemekhanesine aktarma, gün ya da öğün ve hafta değişikliği yapabilirsiniz.

-Bakiyenizde para görünüyorsa bakiye kullan bölümünden paranızı güne çevirip bakiyenizi kullanabilirsiniz.

-Kaydınız neredeyse, sistem otomatik olarak yüklemenizi o birim yemekhanesine aldığından, İstediğiniz birim yemekhanesine yükleme yapabilmeniz için öncelikle hangi birim yemekhanesine yükleme yapıldığını kontrol edip, sonrasında yemekhane değiştir- günleri seç-aktarılacak yer seç-seçilen günleri aktar adımlarını takip ederek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

Örneğin;Kaydı Akef de bulunan bir öğrenci Diş Hekimliği Fakültesi de akşam yemeği için yukarıdaki adımları takip ederek işlemini gerçekleştirebilir.

-Kartı kayıp, kırık olan ya da çeşitli sebeplerle hiç olmayan kişiler belediyelerde kullanılan elkart temin edip yemekhanelerdeki turnikelerden kartın Id no’sunu (Örn:1P29WQ97) öğrenip, Neü Kampüs Kartbilgi güncelle bölümüne öğrendiği noyu girip güncelle dediklerinde yeni kartlarını tamamlamış olacaksınız.