Health, Culture and Sport Department
05.02.2020

Birimlerarası Personel Turnuvası Yarışma Talimatı hk. Duyuru

Bilindiği Üzere Üniversitemiz Birimlerarası Personel Turnuvası 3 Şubat tarihinde Masa Tenisi branşında yapılan müsabakalar ile başlamış olup, Basketbol, Voleybol ve Halı Saha Futbol Müsabakaları ile devam etmektedir.

Bu çerçevede tüm branşlar için daha önce yarışma talimatı sunulmuştu. Fakat özellikle Halı Saha Futbol Turnuvası için yarışma talimatında belirtilmeyen bazı konular için Birimlerimizden gelen talep ve sorular üzerine çeşitli maddelerde düzenleme yapılması gereği hasıl olmuştur;

Bu bağlamda;

"TAKIM VE SPORCULARIN YARIŞMALARA KATILMA ŞARTLARINA:

- Turnuvalara katılmak isteyen personel, aktif olarak çalıştığı birimde kabul edilir.

BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA KURALLARINA:

- Birim olarak katılmak isteyenler için, birim dışından en fazla 3 sporcu başka birimlerden eklenebilir.  3 sporcudan fazla eklenmesi gerektiği durumlarda turnuvaya katılım "karma takım" olarak kabul edilecektir.

- Birim olarak katılmak isteyen takımlar 12 sporcuyu tamamlayamadığı durumda bu 3 sporcuyu başka birimlerden ekleyebilir. 12 kişi tamamlandığı durumlarda, birimde turnuvaya katılmak isteyen personel var ise ancak o zaman başka bir birim takım listesinde yer alabilir. Aksi durumda takım için turnuvadan diskalifiye sebebi sayılır.

-  Onaylı Kafile listesi, turnuvanın başlayacağı gün en geç saat 14:00'a kadar (elden yada taranmış hali ile [email protected] e-posta adresine mail atılarak) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edilmelidir. Liste teslim etmeyen birimler turnuvaya katılım hakkını kaybeder. "

maddeleri eklenmiştir.

Turnuvaya katılacak birimlerimize saygıyla duyrulur.

ORGANİZASYON KOMİTESİ