Health Vocational School
24.06.2022

Yüksekokulumuz İlk Mezunlarını Verdi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 17.06.2022 tarihinde büyük bir sevinçle kutlandı. Meslek Yüksekokulu olarak ilk mezunlarımızı vermenin heyecanını ve gururunu yaşadık. Düzenlenen mezuniyet törenine üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin DOĞAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza TUNÇDEMİR, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doktor Öğretim Üyesi Hakan Yasin GÖNDER, öğretim üyelerimiz, akademisyenler, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Programı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gökberk Kaan DEMİREL’in açılış konuşması ile başladı. Sayın DEMİREL konuşmasında, Yüksekokulumuzda sunulan kaliteli eğitimle sağlık alanına donanımlı ve nitelikli sağlık işgücü yetiştirildiğini belirterek sağlık ordusuna katılan mezunlarımızı tebrik etti ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Program, Dişçilik Hizmetleri Bölümü Ağız ve Diş Sağlığı Programı ile Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı’ndan derece ile mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin takdimi ve bölüm birincilerinin konuşmaları ile devam etti. Mezuniyet töreni, Ağız ve Diş Sağlığı Programı ile İlk ve Acil Yardım Programı’ndan mezun olan tüm öğrencilerimize mezuniyet belgeleri değerli hocalarımız tarafından takdim edildikten sonra öğrencilerimizin hep birlikte kep atmaları ile sona erdi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak mezun olan tüm öğrencilerimizi tekrar tebrik eder, hayatları boyunca başarı ve mutluluklar dileriz.