Library and Documentation Department B.
11.11.2022

Veritabanlarına üye olmak.

Değerli kütüphane kullanıcıları,

Turcademy ve bazı veritabanlarını kullanabilmek için üye olmak gerekmektedir.Üyelik için öncelikle kurumsal epostanızı aktif etmeniz gerekmektedir. Kurumsal e-postanızı aktive etmek için, Üniversite web sayfası üzerinden e-üniversite sekmesine gelerek Öğrenci E-posta sekmesine (https://ogrposta.erbakan.edu.tr/ ) tıklayarak kullanıcı adı alanına [email protected] şifre alanına ise Tek şifre (OBS Şifre) girerek hesabınızı aktive edebilirsiniz.

NOT: Kurumsal e-posta adresini bilmeyen kullanıcılar, Üniversite web sayfası ekranından E-Üniversite sekmesine gelerek Tek Şifre (https://teksifre.erbakan.edu.tr/) butonundan, tek şifrelerini oluşturarak, en son çıkan sayfadan kurumsal e-postanızı görüntüleyebilirsiniz.
Kurumsal e-postanız aktif hale geldikten sonra;  

E-kütüphane (https://elibrary.erbakan.edu.tr/vetisbt/) sistemine giriş yaparak Turcademy veritabanı seçip, Kayıt ol butonundan kişisel bilgilerini ve kurumsal e-posta (…@ogr.erbakan.edu.tr)  adresini girerek kayıt oluşturabilirsiniz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, kurumsal e-postanıza gönderilen linkten turcademy veritabanını aktive edip dilediğince kullanabilirsiniz.