Konya Eregli Kemal Akman Vocational School
28.05.2018

SİMER' den Etkinlik

     Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ereğli Kemal Akman MYO öğrencileri tarafından geleneksel olarak devam eden “İmece faaliyetleri” bu yıl da aynı güzellikle gerçekleştirildi.

Okulun Öğretim Görevlisi Eray Günay yönetiminde ve onlarca öğrencinin katılımıyla “İmece Faaliyetleri” adı altında her yıl geleneksel olarak 2. yarıyıl sonunda yapılan köy okulu ziyareti bu yıl da Ulumeşe Mahallesi İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

     Okulun bünyesinde faaliyetlerini sürdüren SİMER (Sosyal İletişim Merkezi) etkinlik gurubu, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Kemal Akman Meslek Yüksekokulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte, bu yıl 19. Etkinliğine imza attı.

     Her türlü sosyal etkinliğin yürütüldüğü projede, okulun bakım ve onarım ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra öğrencilerle birlikte yürütülen etkinliklerde tiyatro gösterileri, çocuk oyunları gibi pek çok faaliyet yapıldı.

     Öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarının karşılandığı ve Bayrak temasının sıkça kullanıldığı etkinlikler kapsamında Ulumeşe Mahallesi İlkokulu öğrencileri keyifli bir günü geride bıraktılar.