Konya Eregli Kemal Akman Vocational School
17.09.2021

Ek Sınav Hakkı başvuruları

Azami Öğrenim Süresini Dolduran (4 Yılını (8 dönemini) Tamamlayan) Öğrencilere Ek Sınav Hakkı verilmesi ile ilgili olarak;   

  • 27-28 Eylül 2021 tarihlerinde her bir dersten bir "Ek Sınav 1 - Genel Sınav" hakkı verilecektir. 
  • 30 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihlerinde her bir dersten bir "Ek Sınav 2 - Bütünleme Sınavı" hakkı verilecektir.

Önemli Notlar:

NOT 1 : Hiç almadığı ders sayısı 5'ten fazla (6 ve üzerinde) olan öğrenciler Ek Sınavlara giremezler, Üniversiteden kayıtları silinir.
NOT 2: Hiç almadıkları dersler dışında başarısız oldukları tüm dersler için, sınav haklarını kullanmak isteyen öğrencilerin; 
22 Eylül 2021 tarihine kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. 

(Aşağıda örneği verilen dilekçe belgesini doldurup, ıslak imza ile imzaladıktan sonra PDF formatında Meslek Yüksekokulumuzun E-Posta adresine ( [email protected] ) gönderebilirsiniz. İmzasız olarak gönderilen belgeler işleme alınmayacaktır.)

NOT 3: 2017 Yılında veya daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz ek sınavlar için başvuruda bulunabileceklerdir.

NOT 4: Sınavlar yüz yüze yapılacak olup, başvurusu kabul edilen öğrencilerin belirtilen sınav tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuza gelerek sınavlara girmesi gerekmektedir.

NOT 5: Ek sınavlar sonucunda başarısız olduğu ders sayısı 5'ten fazla (6 ve üzerinde) olan öğrencilerin Üniversiteden kayıtları silinecektir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.