Konya Eregli Kemal Akman Vocational School
27.08.2021

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ek Madde-1 kapsamında Yatay Geçiş Başvuruları için Kesin Sonuç İlanı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde, Meslek Yüksekokulumuz bölümlerine Ek Madde-1 kapsamında Yatay Geçiş için başvuran adayların KESİN SONUÇLARI'nı görmek için tıklayınız.

Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler

1-) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
2-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
3-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Doğrulama Kodlu)
4-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Doğrulama Kodlu)
5-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması durumunda ayrıca bir belgeye gerek yoktur.)
6-) Yatay geçiş yapmasına engel bir durumun olmadığına dair belge (Kayıtlı olduğu Üniversitesinden alacaktır.)
7-) Müfredat durumunu gösteren belge (Kayıtlı olduğu programdaki derslerin hangi dönemde verildiğini gösteren belge) (Öğrencinin tamamladığı yarıyıl itibariyle, yarıyıl bazında en az 30 AKTS ya da yıl bazında 60 AKTS kredilik ders almış olması gerekir. AKTS toplamı program müfredatından dolayı belirtilen toplam AKTS’nin altında ise müfredat belgesinin de sunulması gerekmektedir.)
8-) Ders İçerikleri (İntibak ve muafiyet işlemleri için gereklidir.)
9-) %10’a girdiğine dair belge (II. öğretimden normal öğretime başvuran öğrenciler için geçerlidir.)
10-) Geldikleri Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı

Notlar:
1- Kayıtlar yüz yüze yapılacaktır. (Kesin kayıt hakkı kazanan ve yüz yüze kayıt yaptırmak istemeyen öğrencilerin; istenen belgeleri tam ve eksiksiz olarak [email protected] adresine e-posta olarak göndermeleri halinde kayıtları yapılacaktır.)
2- E-posta yoluyla kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, evraklarının asıllarını yüz yüze eğitim başladığında teslim etmek zorundadır.


KESİN KAYITLAR, 31 AĞUSTOS 2021 - 3 EYLÜL 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yüz yüze kayıt yaptıracak öğrencilerin bu tarihler arasında şahsen gelmeleri gerekmektedir.
E-posta yoluyla kayıt yaptıracak öğrencilerin evraklarını belirtilen tarihlerde (en geç 3 Eylül 2021 Cuma günü öğlen 12.00'a kadar
göndermiş olmaları gerekmektedir.