Student Career Center (neu Career Plus)
17.02.2022

Güney Kariyer Fuarı





















Üniversitemizin öğrenci ve mezunlarını yüzlerce işveren ve onların kariyer imkânları ile buluşturabilmek için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 16 üniversitenin iş birliği ile düzenlediğimiz Güney Kariyer Fuarı, 18-19 Mart tarihlerinde,  Süleyman Demirel Üniversitesi Yerleşkesi, Atatürk Spor Salonu’nda!


Fuardaki işveren stantlarında, seninle buluşmayı bekleyen insan kaynakları yetkililerinden doğrudan bilgi alabilir, düzenleyecekleri mülakat, atölye/örnek olay çalışması, söyleşi gibi etkinliklere katılarak yetkinliklerini işverenlere gösterebilir, staj veya iş fırsatı yakalayabilirsin.


Fuar detaylarını, hangi işverenler ile görüşebileceğini ve katılabileceğin pek çok etkinliği Yetenek Kapısı’ndaki (www.yetenekkapisi.org) “Kariyer Fuarları” menüsünden inceleyebilirsin. Katılmak için ise hem Fuara ve hem de ilgilendiğin etkinliklere Yetenek Kapısı’ndan başvurman gerektiğini paylaşmak isteriz.


Senin için her gün yeni işverenleri ve etkinlikleri Yetenek Kapısına eklemeye devam ediyoruz. Fuar sayfasını takip etmeyi ve işverenlerin de incelediği Yetenek Kapısı profilini güncel tutmayı unutma.