Faculty of Theology
19.11.2018

Fakültemiz Kalite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz idari personeli gerçekleştirilen ve yapılması gereken çalışmaları değerlendirmek üzere toplandı.

Fakültemiz toplantı salonunda düzenlenen toplantıda fakültemiz idari personeli Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali ÖGE başkanlığında bir araya geldi.

Üniversitemizin ve fakültemizin kalite ile ilgili durumunun değerlendirildiği toplantıda Doç. Dr. Ali ÖGE, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda daha önce düzenlenen Kalite ve Strateji Çalıştayı raporları doğrultusunda hazırlanan yeni strateji planı ile bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda rekabetçi üniversite olabilmek adına 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren uygulanacak kısa, orta ve uzun vadeli yol haritası da katılımcılarla paylaşıldı.

Sunumun ardından kalite güvence sistemi, yönetim sistemi, eğitim öğretim faaliyetleri, araştırma geliştirme faaliyetleri, topluma hizmet faaliyetleri olmak üzere beş başlık altında neler yapıldığı ve neler yapılması gerektiği hakkında Dekan Yardımcımız Ali ÖGE ile fakültemiz idari personeli karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında bilgi almak için www.konya.edu.tr/kalite sayfasını ziyaret edebilirsiniz.