Üniversitemizde “Modern Diş Hekimliğinde Dijital Yaklaşımlar” Sempozyumu Düzenlendi

06.11.2019
Diş Hekimliği Fakültesi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinin düzenlediği “Modern Diş Hekimliğinde Dijital Yaklaşımlar” konulu sempozyumda, diş hekimliği alanında çalışmalarıyla tanınan konuşmacılar katılımcıları diş hekimliğindeki son gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve iki gün süren programın açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, diş hekimliğinin çağımızda bilgisayara ve dijital çağa ayak uydurduğunu söyledi. Prof. Dr. Tunçdemir, gelişen teknolojinin diş hekimliğinin de hızla ilerlemesinin önünü açtığını vurguladı.

Açılışta konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar ise, böylesine kapsamlı bir organizasyonu gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültesine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Zürih Üniversitesinden Prof. Dr. Mutlu Özcan, Leuven Üniversitesinden Prof. Dr. Kaan Orhan, Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Bülent Gökçe ve Bezmialem Üniversitesinden Prof. Dr. Doğan Dolanmaz’ın davetli konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda gelişen teknoloji ve diş hekimliği arasındaki ilişkiden bahsedildi.

Paylaş