Üniversitemiz ve KADEM’den “Pandemi Psikolojisinde Aile” Paneli

05.02.2021
 

Üniversitemiz ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilciliği iş birliğinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un teşrifleri ile düzenlenecek olan “Pandemi Psikolojisinde Aile” paneli 8 Şubat’ta online olarak gerçekleştirilecek.

Panelde, uzman isimler pandeminin aile özelinde toplum psikolojisine etkisini masaya yatıracak. Panelin açılış oturumunda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saliha Okur Gümrükçüoğlu ve KADEM Konya Temsilcisi Aytül Dağ yer alacak.

Açılış oturumu linki:
https://event.webinarjam.com/register/401/vy1z3bk2

Açılış konuşmalarının ardından birinci oturuma geçilecek ve “Pandemi Döneminde Özel ve Kamusal Alan Dengesi”, “Pandemi Dönemi Aile ve Ekonomik Eşitsizlikler” ile “Pandemi Döneminde Aileyi Dayanıklı Kılmak”, başlıkları altında ilk oturum gerçekleştirilecek.

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan moderatörlüğündeki ilk oturumda; Kadem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İbni Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog Prof. Dr. Alev Erkilet ve Selçuk Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı Psikiyatrist Prof. Dr. Yavuz Selvi yer alacak.

İlk oturum, Salon Rumi linki:
https://event.webinarjam.com/register/404/7vnkofwx

Panelin ikinci oturumunda ise, “Pandemi Sürecinde Aile İçi İlişkilere Bakış”, “Pandeminin Kadın ve Aile İlişkileri Üzerindeki Etkileri” ve “Pandemide Aile Mahremiyetini Yeniden Düşünmek” başlıklarında katılımcıların görüşlerine yer verilecek.

Sosyolog-Dil Bilimci Nilüfer Cengiz moderatörlüğünde gerçekleşecek 2. oturumda; Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyon Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Bilim Kurulu Üyesi İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Bozkurt ile Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı Yazar Doç. Dr. Hülya Terzioğlu yer alacak.

İkinci oturum, Salon Tebrizi linki:
https://event.webinarjam.com/register/405/4v6r3fqk

Panel, www.erbakan.edu.tr ve www.kadem.org.tr adreslerinden ve her iki kurumun sosyal medya hesaplarından verilecek linklerden de takip edilebilecek.






Paylaş