Türkiye Covid19 Ortak Akıl Platformu Yenilikçi Fikirler Bekliyor

29.04.2020
Rektörlük

 


Üniversitemizin paydaşı olduğu, ülkemizin farklı şehirlerinden 50’ye yakın üniversite, firma ve kurumun birlikte oluşturduğu bir sosyal sorumluluk projesi olan Türkiye Covid19 Ortak Akıl Platformu’nun lansmanı gerçekleştirildi.

Lansmanı gerçekleştirilen ‘Türkiye Covid19 Ortak Akıl Platformu’, Covid-19 salgınının yarattığı kısa ve orta vadeli sorunlara yenilikçi çözüm ve uygulamalar geliştirmeyi amaçlıyor.

Bir online girişim hızlandırma programı olan platformu hayata geçiren kurum ve kuruluşlar, Covid-19 Pandemisi hakkında webinerler, girişimcilik, inovasyon üzerine eğitimler ve 100’e yakın mentoru ile girişimcilerin fikirlerinin hızlı bir şekilde olgunlaşması ve kısa sürede hayata geçmesi için gerekli desteğin ve iş birliklerinin kurulmasını hedefliyor. 

Salgına Yönelik Yenilikçi Fikirler 3 Mayıs’a Kadar Gönderilebilecek

Salgına yönelik yenilikçi çözüm ve uygulamaları olan girişimciler 3 Mayıs’a kadar fikirlerini “tr-covid19.com” adresi üzerinden kayıt olarak gönderebilecekler. Fikirlerin olgunlaştırılması için mentorluk ve online eğitim faaliyetleri ise 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Programa ilişkin bilgilendirme ve gelişmeler, platformun resmi sitesi olan ‘tr-covid19.com’dan, sitede yer alan platform sosyal medya adreslerinden, platform ile paydaş kurumların sosyal medya hesaplarından ve #TRCovid19 etiketli paylaşımlardan takip edilebilir.

 

Paylaş