Konya Sanat Etkinlikleri Güzel Sanatlar Fakültemiz Sergisi ile Başladı

21.09.2018
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan ve 1 yıl boyunca 10 ay süre ile MEDAŞ Sanat Galerisinde yapılacak olan “Konya Sanat Etkinlikleri”nin ilk aşaması görkemli bir sergi ile başladı.

Açılışa İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdussettar Yarar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ile AKİF Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve diğer konuklar katıldı.

Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Çaycı NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Konya Sanat Etkinlikleri kapsamında her ayın 21 ile 30’u arasında MEDAŞ Sanat Galerisinde çalışmalarını sergileyeceklerinin müjdesini verdi. Prof. Dr. Ahmet Çaycı, sanat birikimlerini Konyalı sanatseverlerin ilgisine sunmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyerek katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Rektör Yardımcımız Önder Kutlu ise, serginin hayırlı olmasını temenni ederken, çalışmalarıyla katkı sunan herkese teşekkür etti. NEÜ’nün diğer bilimsel faaliyetlerin yanında kültürel ve sanatsal faaliyetlerini de güzel bir şekilde yürüttüğünü kaydeden Kutlu; “Bu çalışmaları bu sözümüzün göstergesi olarak görebiliriz. Hem Öğretim Elemanlarımıza hem Dekanımıza bu çalışmaları bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederim.” dedi.

Sergi açılış programı serginin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Paylaş