Kerkük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahram Hurşit'ten, Rektörümüze Ziyaret

20.12.2012

Irak Kerkük Üniversitesi heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek’i makamında ziyaret etti.

Kerkük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahram Hurşit ve beraberinde ki heyetin katıldığı işbirliği görüşmesinde iki üniversite arasında birçok konuda fikir alışverişi yapıldı. Geleceğe yönelik eğitim alanında yapılacak projelerden bahseden Kerkük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahram Hurşit, “İki üniversite arasında yapılacak ortak çalışmaların her iki üniversiteye de büyük katkıları olacağını vurguladı.”

Üniversitemiz hakkında Kerkük Üniversitesi yetkililerine bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker,” Bu tür ziyaretlerin ikili ilişkileri geliştireceğini ve iki üniversite arasında bir gönül bağı oluşturacağına vurgu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, bu tür uluslararası iş birliğinin her iki tarafa da büyük katkıları olacağını ve Kerkük Üniversitesi gibi birçok uluslararası üniversite ile yapılacak işbirliğine üniversitemizin her zaman istekli olacağını belirtti.”

Konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile Kerkük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahram Hurşit arasında karşılıklı plaket takdimi gerçekleştirildi.

Paylaş