Gözlerini Benden Kaçırma

29.11.2022
Rektörlük

Gözlerini Benden Kaçırma????” mesajını neden üç defa aldığınızı merak ettiğiniz için buradasınız.

Anlatalım…

Günümüzde her 44 çocuktan 1’i otizm riskiyle dünyaya gelmektedir. Otizmli çocuklardaki en bilinen belirtiler, göz teması kuramamaları, takıntılı ve tekrarlayan davranışlar sergilemeleridir. Bu davranışları üzerinden dikkatinizi çekmek istedik ve size üç defa aynı mesajı gönderdik. 

Otizmin bilinen tek çaresi erken tanı ile sürekli ve yoğun eğitimdir. Daha çok otizmli çocuğun nitelikli eğitime kavuşabilmesi için hep birlikte NEÜ yazıp 3523’e gönderelim, 10 TL değerindeki desteğimizle otizmli çocukların geleceğine umut olalım istedik.


Görülme sıklığı bu kadar yüksek olan otizm belirtilerini daha geniş kitlelere anlatabilmek amacıyla, Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak kurulduğu günden bu yana bir paydaşı olmaktan onur duyduğumuz Sobe ve Sobe'de eğitim gören çocuklarımız yararına Paylaşma Günü olarak kutlanan 29 Kasım tarihine özel #İyilikPaylaştıkçaÇoğalır ❤️ tagı ile sosyal medyada bir kampanya hayata geçirdik.

Bu yıl 29 Kasım’da kutlanan Paylaşma Günü; bağışçılık ve gönüllülüğün kutlandığı özel bir gündür. Bir gün de olsa paylaşacak bir şeylerimiz muhakkak vardır diyerek gelin bu paylaşma gününde, iyiliğimizi otizmli çocuklarla paylaşalım.

NEÜ yazarak 3523’e gönderdiğimiz her SMS ile SOBE ’ye 10 TL’lik bağış yaparak tek çareleri eğitim olan otizmli çocukları gülümsetebilir, geleceklerine umut olabiliriz…

Haydi gelin, iyiliği paylaşalım. Hemen şimdi.


Aşağıdaki video ve görselleri sosyal medya durumlarınızda, NEÜReyon, WhatsApp, Bip ve Telegram gruplarınızda paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmamız için bize yardımcı olabilirsiniz. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Lütfen paylaşımlarınızda #İyilikPaylaştıkçaÇoğalır ❤️ etiketini kullanınız.
 

VİDEO - İNDİR

 

HİKAYE - İNDİR


POST - İNDİR


BANNER - İNDİR


AFİŞ - İNDİR



KAMPANYA VİDEOSU
 


Otizm hakkında daha detaylı bilgi için www.sobe.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş