Faculty of Fine Arts and Architecture
26.01.2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı

Üniversitemiz Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12. Maddesinin 1. fıkrasının (ç) bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan sınav tek ders olarak uygulanacaktır. Buna göre mezuniyetleri için tek dersi kalan öğrencilerimizin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı tek ders sınavı aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

İlgili öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı bir şekilde elden veya [email protected] e-mail adresine tarayıcıdan tarayıp göndermeleri gerekmektedir. İmzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır. Başvuru tarihinden önce ve sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Tek ders sınavına katılacak olan öğrencilere ait liste web sayfamızda ilan edilecektir.
Sınav takvimi bölüm web sayfalarında ilan edilecektir.
Başvuru Tarihleri  : 6-7-8 Şubat 2023
Sınav Tarihleri       : 16-17 Şubat 2023
Dilekçe İçin Tıklayınız.
 
NOT :  Mezuniyetleri için staj veya mesleki uygulama dışında tek dersi kalan öğrenciler, dilekçe ile başvurmaları halinde bütünleme sınavını takip eden bir ay içinde akademik birimlerce açılacak tek ders sınavına girerler. Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez. Bu sınavlarda alınan not, ara sınav şartı aranmadan en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.