Institute of Science
14.09.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz YY. Doktora Yazılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı Doktora Öğrenci Yazılı Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi aşağıda yayınlanmıştır.  Bilim Sınavı 16/09/2020 tarihinde Saat:10:00 yapılacaktır. Adayların Bilim sınavı saatinden en az 20 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir. Kimya, Matematik, Nanobilim ve Nanomühendislik anabilim dalları doktora bilim sınavlarını Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde, Gıda Mühendisliği, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği , Makine Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık anabilim dalları doktora bilim sınavlarını Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde yapacaklardır.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır. Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş, silgi vb. materyalleri bulundurmaları gerekmektedir.

 Not: Sınav giriş belgesi almak için (http://basvuru.erbakan.edu.tr/ adresinden giriş yaparak Başvurularım-Başvuru Sonucu- Başvuru Formunu Yazdır butonuna tıklayarak alabilirsiniz.)

Adaylara duyurulur.

Gıda Mühendisliği DR

Harita Mühendisliği DR

İnşaat Mühendisliği DR

Kimya DR

Makine Mühendisliği DR

Matematik DR

Mekatronik Mühendisliği DR

Mimarlık DR

Nanobilim ve Nanomühendislik DR

Şehir ve Bölge Planlama DR