Eregli Faculty of Education
28.03.2022

Ereğli’de Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Birimi Açıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun katılımıyla, Ereğli’de Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Birimi açıldı.



Merkezin açılış töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Birimi’nin Ereğli açısından önemli olduğunu belirterek, “Böyle bir merkezin devlet kurumu kontrolünde burada açılması çok önemli. Burayı bize Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu tahsis etti. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de merkezimizi tamamlayarak hizmet vermeye hazır hale getirdik. Bundan sonra kreşimizi de en kısa süre içerisinde açacağız inşallah” dedi.



Merkezin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, açılışın hayırlara vesile olmasını temenni etti.


Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapılarak merkezin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve protokol üyeleri merkez hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.



Tüm yaş gruplarına psikolojik danışma hizmeti sunulacak merkezde, öğrenciler için kariyer planlaması ve kariyer gelişimi için de destek verilecek.