Erasmus Coordinator
02.12.2022

Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başlamıştır!

 
Değerli Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrencileri,

1. Yabancı Dil Sınavı (İngilizce-Almanca) 28/12/2022 Çarşamba günü saat 15:00'te İlahiyat Fakültesi'nde yüz yüze yapılacaktır.

2. Erasmus Yabancı Dil Sınavı, üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek olup, ilgili sınav bilgi ve giriş detayları, Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında Duyurular bölümünde önümüzdeki günlerde  yayınlanacaktır. İlgili detayları  takip etmek öğrenci sorumluluğundadır.

3.Erasmus Yabancı Dil Sınavı son başvuru tarihi: 19/12/2022
 
4.Bu başvurular sadece yabancı dil sınavı içindir. Sınavın geçerliliği 31/12/2023 tarihine kadardır.
 
5.Yabancı Dil Sınav başvurusu yapmanız Erasmus+ Öğrenim/Staj Haraketliliği başvuru yapmanız anlamına gelmemektedir. Hareketlilik için ayrıca başvurular alınacak olup, başvurulara ilişkin detaylar Erasmus web sayfasında daha sonra ilan edilecektir.
 
6.Sınava başvurup da mücbir bir sebep olmaksızın katılmayan öğrencilerden, Erasmus hareketliliğine tekrar başvurmaları halinde ağırlıklı seçim puanlarından “-5 puan” düşürülecektir.
 
7. Engelli öğrencilerimizin, engel durumlarını ve özel taleplerini "[email protected]” adresine bildirmeleri halinde sınav salonlarında kendileri için gerekli düzenlemeler Koordinatörlüğümüzce yapılacaktır.
 
 
2022 Yılı Erasmus Yabancı Dil Sınavı Online Başvuru için tıklayınız.