Erasmus Coordinator
14.11.2022

Erasmus+ Akademik Personel/ İdari Personel Ders Verme/Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

Başvurular 14 Kasım- 11 Aralık 2022 tarihleri arasında “erasmusbasvuru.ua.gov.tr” adresinden, E-DEVLET kullanıcı bilgileri girilerek sadece elektronik ortamda yapılacaktır.
 
Posta yoluyla veya şahsen başvurular kabul edilmemektedir.

Başvuru tarihi sona erdiğinde gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi mümkün olmayacağından, belgelerin başvuru tarihleri içerisinde sisteme yüklenmesi önemlidir. Aşağıda belirtilen başvuru belgelerinin sisteme yüklenmemesi durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.                                         

Mevcut ilanın projesi 2021 yılına aittir. Proje dönemi 31 Ekim 2023 tarihinde sona ereceğinden, planlanan hareketlilik tarihleriniz 31 Ekim 2023 tarihinden sonraki bir tarih olmaması gerekmektedir.
 
EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR!
  • Başvuru sistemi zorunlu olarak gidileceği yer tercih bilgisi istediği için tercihler kısmında “NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ” seçeneğini eklemeniz yeterlidir.
  • Başvuruda bulunacak idari personelin yabancı dil belgesi/puanı yoksa sistem üzerinde açılan Yabancı Dil Sınavı penceresinde “Üniversitenin Kendi Sınavı” seçeneğini kullanarak yılını 2022 gibi her hangi bir yıl, puanı da “0” olarak girmesi yeterli olacaktır.
 Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru Klavuzu için Tıklayınız.