Institute of Educational Sciences
20.02.2023

KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİMLERİ-DERS EKLE VE ÇIKAR 24 ŞUBAT 2023 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Enstitümüzde Tezli Yüksek Lisans ve Doktora kayıt yenileme işlemleri 24 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.  Aşağıda belirtilen hususlar göz önünde bulundurulup danışmanınız ile görüşerek Otomasyon Sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapmak zorundadır. 
Harç borcu gözüken öğrencilerimiz (2. üniversitesi, dönem aşımı v.b. olanlar) Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile ilgili öğrenci numaranız kullanılarak yatırılabileceklerdir. Vakıfbankası dışında başka bir bankadan EFT ile IBAN numarasına harç ücreti yatırılmamaktadır. Harç ücreti sadece öğrenci numaranıza ilgili Vakıfbank kanallarından yatırılmaktadır. Harç ücretini yatırmayan öğrenciler OBS’ den dönem kayıtlarını yapamazlar.
 
  • Dersler YÖK ve Üniversitemizin aldığı karar gereği online olarak 20 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır. (İlgili duyuru için tıklayınız.)  
  • Ders programını https://erbakan.edu.tr/egitimbilimlerienstitusu/ders-programi linkinden veya ilgili bilim dalından öğrenebilirsiniz.
  • Yoğunluktan dolayı Enstitümüzde telefonla bilgi verilmemektedir. Ders kaydı dışındaki sorularınızı [email protected] adresinden göndermeniz gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz Enstitü sayfasını inceleyerek ders içerikleri, yönetmelikler, kılavuzlar, enstitü belgeleri ve uygulama esaslarına ulaşabilirler.
  
İLGİLİ YÖNETMELİK VE KILAVUZLAR



Öğrencilerimize duyurulur.