A.R.C. of Experimental Medicine (KONUDAM)
26.10.2022

KONÜDAM’da Eğitim Programını Tamamlayan Kursiyerlere Belgeleri Verildi


Üniversitemiz KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin 19’uncusunu gerçekleştirdiği Deney Hayvanları Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılan törende Deney Hayvanları Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 32 kursiyere belgeleri verildi.

Konya, İzmir, Ankara, İstanbul ve Karaman’dan kurslara katılan kursiyerlere sertifikaları; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Rahim Kocabaş tarafından takdim edildi.

Programda konuşan KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, kurs bitiminde kursiyerlerle paylaşılan anket sonucunda katılımcılardan yapılan geri dönüşleri değerlendirdiklerini ve eğitim programını daha verimli hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Prof. Dr. Yılmaz, kursiyerlerin eğitimden memnun kaldıklarını ve bunun kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.