Eğitim Bilimleri Enstitüsü
05.10.2018

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nün  Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Sema SEVİNÇ, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Ahmet GÜZEL, Dr. Öğr. Üyesi Yahya ÇIKILI ve Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı ve Enstitü Sekreterimiz Fahrettin DEMİRCİ'nin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Sema SEVİNÇ Enstitü hakkında bilgilendirme yaparak öğrencilerimize lisansüstü eğitimlerinde başarılar diledi. Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet GÜZEL ise konuşmasında enstitü öğrencilerine dikkat etmeleri gereken hususlar ve lisansüstü eğitim hakkında bilgiler verdi. Enstitü personeli Hasan Çağrı BEDİRHAN tarafından enstitü sayfası ve öğrenci otomasyonu kullanımı konusunda bilgilendirme yapıldı. Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yahya ÇIKILI tarafından tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin lisansüstü eğitim boyunca yapması gerekenler, mevzuat ve yönetmelikte dikkat edilmesi gerekenler hakkında sunumu ile öğrenciler bilgilendirildi. Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanlığı personeli Hakan KOCAOĞLU Kütüphanemizi ve veri tabanlarımızı tanıtan sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerimizle soru ve cevap bölümünden sonra toplantımız tamamlandı.