Eğitim Bilimleri Enstitüsü
12.09.2022

2022-2023 Güz Yarıyılı Öğrenci ve Danışman Kayıtları Uzatılmıştır

2022-2023 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme zamanları aşağıda belirtildiği şekilde uzatılmıştır.

Öğrenci Ders Kayıt Onayları 18 Eylül 2022 tarihine kadar,

Danışman Onayları 25 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Duyurusunu Görmek İçin Tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Duyurusunu Görmek İçin Tıklayınız.

Not 1: II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinde ilgili öğrenci numaranıza Vakıfbank ATM, Şube veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla 18 Eylül 2022 tarihine kadar harç ücretini yatıran öğrencilerin ders kayıtları Enstitü tarafından 19 Eylül 2022 tarihinde otomatik yapılacaktır. Öğrenciler sistem üzerinden herhangi bir ders seçimi yapmayacaklardır. (3. Dönemde olup, daha önceki dönemlerde dersleri kalan öğrenciler ise Proje ile birlikte kalmış olduğu dersleri belirten dilekçe yazarak 16 Eylül 2022 tarihine kadar Enstitümüze teslim edeceklerdir.)

Not 2: Af kapsamında Enstitümüze başvuru yapan öğrencilerle ilgili 19 Ağustos 2022 tarihi ve öncesi başvuru yapan öğrencilerin danışman atamaları yapılmıştır. Otomasyon Sistemi üzerinden danışman bilgisine ulaşabilirsiniz. Ders intibakları devam etmekte olup e-posta ile tebligat yapılacaktır. İntibakların yapılabilmesi ve ders kayıtları yapabilmeniz için Otomasyon Sistemi üzerinden "22XXXXXXXXX" ile kendinize ait tanımlanan öğrenci numarasını kullanarak tahakkuk eden ücretlerin Vakıfbank ATM, Şube veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla 18 Eylül 2022 tarihine kadar yatırılması gerekmektedir.

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin ilgili danışmanla görüşerek belirtilen sürelerde Ders Kaydı yapmanız gerekmektedir.

Danışmana, 0332 323 82 20-23 numarasından 5400 veya 5401'i  tuşlayarak santrale bağlanıp ilgili öğretim üyesinin ismini söyleyerek görüşebilirsiniz. Danışmanınıza ulaşamadığınız takdirde danışmanızın e-posta adresinden iletişim kurunuz. (E-posta adresine
https://erbakan.edu.tr/ahmetkelesogluegitim/anabilim linkinden ilgili bilim dalına giriş yaparak bulabilirsiniz.)