Eğitim Bilimleri Enstitüsü
02.10.2020

2020-2021 Güz Yarıyılı Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Kayıt Yenileme ve Ders Seçimleri

2020-2021 Güz Yarıyılında kesin kayıtlarını yaptıran öğrencilermizin kayıt yenileme ve ders seçim son tarihi 09 Ekim 2020 tarihine kadardır. Öğrencilerimizin danışman hocaları ile görüşerek ders seçimi yapmaları gerekmektedir. lgili danışmanlarla 0 332 323 82 20-23 numarasını arayarak da ulaşabilirsiniz. İlgili danışmana ulaşamadığınız takdirde öğretim üyelerinin e posta adreslerinden iletişim kurunuz. Hangi derslerin seçileceği ile ilgili danışmanınızla iletişim kurarak 9 Ekim 2020 tarihine kadar ders kaydını Öğrenci Otomasyonundan (https://obs.erbakan.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx) yapmanız gerekmektedir. Ders kaydını yaptırdıktan sonra danışmanınızla iletişim kurununuz. Danışman onaylarının 11 Ekim 2020 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Öğrenci Otomasyonundan  öğrenci numaralarıyla giriş yaparak fotoğraflarınızı kontrol etmeniz gerekmektedir. Öğrenci kimliği basılabilmesi için öğrenci fotoğraflarının vesikalık formatında ve güncel olması ve fotoğrafı bulunmayan veya güncel olmayan öğrencilerimiz 9 Ekim 2020 tarihine kadar öğrenci kimliği basılabilmesi için fotoğraflarını sisteme eklemeleri gerekmektedir.
 

 

YENİ KAYIT YAPTIRIP 1. DÖNEMDE OLAN ÖĞRENCİLER

 

  • Her dönem danışmanın adının bulunduğu Uzmanlık Alan dersini seçmek zorundadır.
  • 1. Dönemde olan öğrenciler Seminer, tez, yeterlik seçemezler.
  • Uzmanlık Alan ve 4 ders seçebilir. (4 ders arasında 1 tanesi zorunlu EBORT505 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği ’dir.)
  • Zorunlu Ders EBORT505 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği Seçme Yeri: Ders kaydı kısmında Müfredat / Bölüm Dışı kısmına girerek Ders kısmına EB yazıp Ara/Bul seçeneğine tıklayarak  ekleme yapabilirsiniz.)
  • Zorunlu ders hariç diğer dersler Açılan Dersler kısmı tıklayarak seçilebilir. Ders gözükmezse aşağıda Tüm dersleri listele kısmından dersi görüp seçilebilir.
  • Dersler akademik takvime göre 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır. Ders programı, dersin içeriği ve dersin nasıl yapılacağı ile ilgili danışmanınız, ilgili dersin hocaları ve ilgili bilim dalı başkanıyla iletişim kurabilirsiniz).

 

 

Öğrenci otomasyonuna giriş için tıklayınız.
Öğrenci Ders Seçim Kılavuzu için tıklayınız