Eğitim Bilimleri Enstitüsü
14.09.2020

2020-2021 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına Hak Kazanan Adayların Listesi

2020-2021 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans (Müzik Eğitimi) ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav yerleri aşağıda verilmiştir.

Bilim sınavı 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş silgi, müzik eğitimi performans sınavına ait materyalleri bulundurmaları gerekir.

Adaylara duyurulur.

 

• Bilim sınavı yerleri için tıklayınız.

• Ulaşım için tıklayınız. 

 

 Sınav Listelerinde bulunmayan adaylar kesinlikle sınava giremez. Bilim sınavına kontenjanın üç katı kadar öğrenci davet edilmiştir.

 Not: Sınav giriş belgesi almak için (http://basvuru.erbakan.edu.tr/ adresinden giriş yaparak Başvurularım-Başvuru Sonucu- Başvuru Formunu Yazdır butonuna tıklayarak alabilirsiniz.)

 

Tezli Yüksek Lisans Programları

Doktora Programları

Red Listesini Görmek İçin Tıklayınız (Bu Listede Sadece Bilim Sınavına Girecek Öğrencilerden Başvurusu Reddedilenler Yer Almaktadır).