Eğitim Bilimleri Enstitüsü
12.02.2020

Eğitim Yönetimi Bilim Dalı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programları

►24. GRUP ve 25. GRUP (YENİ KAYIT) EĞİTİM YÖNETİMİ BİLİM DALI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS HAFTALIK DERS PROGRAMI  GÖRMEK  İÇİN TIKLAYINIZ.

► Harç ücretini yatıran öğrencilerin dersleri Enstitümüz tarafından seçilip onaylanacaktır. Harç ücretleri yatırmayanlar en geç 14 Şubat 2020 tarihine kadar harç ücretini Vakıfbank Öğrenci numarasına yatırılması gerekmektedir.

Dersler  Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  17:00' dan sonra Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde yürütülecektir.

► Dersler 19 Şubat 2020 Çarşamba günü başlayacaktır.

25. Grup Yeni Kayıt Öğrencilerin Ders Yeri: Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi A3 Blok Zemin Kat Z02 derslikte,

24. Grup öğrencileri  Ders Yeri:  Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi A3 Blok Zemin Kat Z01 derslikte yürütülecektir.