Eğitim Bilimleri Enstitüsü
27.02.2019

2018-2019 BAHAR YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS EK KONTENJAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Enstitümüz 2018-2019 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ek kontenjan sonuçları ve kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait liste aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 28 Şubat 2019 Perşembe günü saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında Ereğli Eğitim Fakültesinde (Konya/Ereğli) ve 1 Mart 2019 Cuma Günü saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında Enstitümüz öğrenci işlerinde (Meram/Konya) şahsen veya noter vekaleti aracılığı ile yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların Vakıflar Bankasına (üniversite harç ödemeleri kısmından) listede belirtilen öğrenci numaralarına  Birinci Dönem için 1650 TL yatırmaları gerekmektedir. Eksik belge ve hatalı başvuru yapan, yanlış beyan veren, kesin kayıt tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTELERİ

EĞİTİM YÖNETİMİ KESİN KAYIT LİSTESİNİ VE ÖĞRENCİ NUMARANIZI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT SIRASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER

1. Kesin Kayıt Formu için tıklayınız

2. Harç Ücreti Dekontu (Kesin kayıt hakkı kazanan adayların listede belirtilen öğrenci numaralarına Vakıfbank' a harç ücretlerini yatırarak dekontu teslim etmeleri gerekmektedir.)

3. Bir adet vesikalık fotoğraf.(Fotoğraf arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalıdır.)

4. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (Yurtdışından mezun olanlar Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi) gereklidir.

5. Lisans derslerine ait not dökümünü gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (Transkript)

6. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

7. Askerlik Tecili Yaptırmak İsteyen Erkek adaylar için; kesin kayıt formunda Askerlik işlemlerin Enstitü tarafından yapılmasını işaretleyip imzalayarak güncel E-Devlet sistemi üzerinden Askerlik Durum Belgesi Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Askerlik görevini yerine getirenler ise; kesin kayıt formunda Askerlik yaptım işaretleyip imzalayarak E-Devlet üzerinden Askerlik yaptığına dair belge alabilirler.

8. Özgeçmiş için tıklayınız

9- Online Başvuru Formu