Eğitim Bilimleri Enstitüsü
04.03.2019

II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programları

► EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİNDE YÜRÜTÜLECEK OLAN EĞİTİM YÖNETİMİ BİLİM DALI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS HAFTALIK DERS PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Ek Kontenjanla Eğitim Yönetimi Bilim Dalı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıt yaptıran öğrencilerin dersleri Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17:00'den sonra Ereğli Eğitim Fakültesinde yürütülecektir.

A Şubesi: Öğrenci Numarası Sonu Tek Rakamla Biten Öğrenciler

A Şubesi Ders Yeri: Ereğli Eğitim Fakültesi Zemin Kat Derslik No: 1

B Şubesi: Öğrenci Numarası Sonu Çift Rakamla Biten Öğrenciler

B Şubesi Ders Yeri: Ereğli Eğitim Fakültesi Zemin Kat Derslik No: 8' de yürütülecektir.

EĞİTİM YÖNETİMİ BİLİM DALI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS HAFTALIK DERS PROGRAMI DEĞİŞMİŞTİR DEĞİŞİKLİĞİ GÖRMEK  İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Eğitim Yönetimi Bilim Dalı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı dersleri Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  17:00' dan sonra Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde yürütülecektir.

23. Grup Yeni Kayıt Öğrencilerin Ders Yeri: Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi A3 Blok Zemin Kat Z01 derslikte,

22. Grup öğrencileri  Ders Yeri:  Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi A3 Blok Zemin Kat Z02 derslikte yürütülecektir.