TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

10.05.2023

Tübitak 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve Tübitak 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programına başvurular devam ediyor.

Proje destek çağrı duyurularına ulaşmak için:

Tübitak 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi

Tübitak 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı:

https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-b-universite-ogrencileri-sanayiye-yonelik-arastirma-projeleri-destegi-programi

Proje fikirlerinizi somut projelere dönüştürmek, proje formlarının doldurulmasında size yol göstermek amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Platformunda (NEP 4.2.), Öğr. Gör. Dr. Ebru Özer Topaloğlu tarafından öğrencilerimize özel olarak hazırlanan TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Dersi için tıklayınız:

https://nep.erbakan.edu.tr/

Not: Derse giriş yapmak için kullanıcı adı alanına öğrenci numarası ve şifre alanına tek şifrenizi yazarak, anasayfada yer alan derse kaydolabilirsiniz.