Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınav İlanı

04.08.2022

Sınav Başvurusu yapmak için tıklayınız. Lütfen kılavuzları okumadan kayıt yapmayınız.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı / Müzik Öğretmenliği Programına ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalına  2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır. Başvuru Takvimi, Sınav Tarihleri ve  Sınav Kılavuzları aşağıda bulunan linklerde verilmiştir.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavı kılavuzu

Hatırlatma: Resmi Sağlık Kurumlarından ve/veya özel hastanelerden son 1(bir) ay içerisinde alınmış "Spor Yarışmalarına Girmesinde Sağlık Açısından  Sakınca Yoktur" veya Spor Yapmasında Sağlık Açısından Sakınca Yoktur" veya "Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Özel Yetenek Sınavına Girmesinde Sakınca Yoktur" ibarelerinden birinin yer aldığı tek hekim imzalı sağlık raporu geçerli olacaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınav yeri başvuru sonuçları ile birlikte ilan edilecektir.

Müzik Öğretmenliği özel yetenek sınavı kılavuzu

Resim Öğretmenliği özel yetenek sınavı kılavuzu