Yabancı Dil Kurslarımız Başlıyor.

25.11.2021

Yabancı Dil Kurslarımıza Hoş geldiniz!
Necmetin Erbakan Üniversitesi’nin değerli öğrenci ve personeli için zengin içeriğe sahip dil kurslarımız şunları içerir:

• Grammar anlatımı
  • Kelime çalışmaları
  • Yazma ve Okuma çalışmaları
  • Çeviri çalışmaları
  • Dinleme ve Konuşma çalışmaları

Kurs hocamız 2 haftada bir  yazma , okuma çalışmaları ve kısa sınavlar  yaparak dil gelişiminizi takip edebilecek.
YDS/YÖKDİL derslerinde neler var?
Öncelikle temel konuların anlatımı ve soru çözümü ile başlayacağız. Hemen ardından iyi bir temeli yakalayıp okuma ve çeviri çalışmaları ile bunları pekiştireceğiz. Ayrıca:

• Uzman akademisyenler öncülüğünde
  • Anında soru/cevap fırsatı
  • Kelime ve çeviri çalışmaları
  • Çıkmış sorular ve soru çözümleri
  • Pratik test teknikleri

Lisans/yüksek lisans/doktora çalışmalarınız ve iş hayatınızda yeni fırsat, terfi ve kariyerler için
YDS / YÖKDİL puanınızı artırmak için
Gelin, hazırsanız başlayalım!!!
Açıklama:
* Kurslar yüzyüze Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde yapılacaktır.
* İngilizce Konuşma-Dinleme kursuna kayıt yaptıran öğrencinin ingilizce bilgisi en az B1 düzeyinde olmalıdır.
* Eğitim gruplarının açılabilmesi için en az 10 kursiyer başvurusu gerekir.
* Yeterli başvuru olmazsa yatırılan ücret iade edilecektir.
* Kurslar başladıktan sonra ücret iade edilmeyecektir.
* Başarılı kursiyerlere talepleri durumunda kurs sonunda sertifika verilecektir.
* Başvuru yapmadan önce kurs ücretini Necmettin Erbakan Üniversitesi Döner sermaye işletmesi müdürlüğü Vakıflar Bankası İban No: TR18 0001 5001 5800 7309 9312 58 hesabına yatırmanız gerekir.
Ardından başvuru yaparken dekontun pdf veya fotoğrafını zorunlu evraklar kısmına yüklemeniz gerekir.Başvuru sayfasında öğrenci veya personel bilgilerinizi ilgili bölüme giriniz.Öğrenci veya personel değilseniz ilgili bölüme ' NEÜ HARİCİ ' yazınız.
Kayıt Tarihleri: 23 Kasım - 02 Aralık 2021
Kurs Başlama - Bitiş Tarihleri:  06 Aralık 2021 - 12 Şubat 2022 (Kurslar 10 hafta sürecek ve ders hocasının belirleyeceği haftada 2 gün 3'er saat olacaktır.)

Online Başvuru için: http://basvuru.erbakan.edu.tr/
adresine girip kaydınız varsa (T.C. kimlik No ve şifre) kaydınızla yoksa hemen yeni üyelik linkine tıklayarak, Yabancı Dil Kursları sekmesinden size uygun olan kursa kaydınızı yapabilirsiniz.
Tüm personel, personel yakını ve öğrencler için fiyat listesi:

İNGİLİZCE
Grubu Ders Saati Personel ve Öğrenci için ücret NEU Personeli ve Öğrencisi harici için ücret
İngilizce A1 60 500 TL 800 TL
İngilizce A2 60 500 TL 800 TL