NEVA’dan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrencilerine Burs

08.10.2021

İki öğretim yılı boyunca akademik ve idari personelimizin sosyal sorumluluk anlayışıyla ve gönüllüğe dayalı olarak sundukları katkılar ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verilmiştir. 

Bu yıl itibari ile öğrencilerimize burs verme süreci, Necmettin Erbakan Üniversite Geliştirme Vakfı (NEVA) tarafından yürütülecektir. NEVA himayesinde ve koordinesinde mevcut burs faaliyetinin bu yıl artarak devam etmesi beklenmektedir. Bu amaçla belirli kriterler ışığında ve mevcut finansal kaynaklara dayanarak sınırlı sayıda öğrenci burs imkanından yararlanacaktır. Burs destek projesine katılmak isteyen akademik ve idari personelimizin otomatik ödeme talimatı vermek için bulundukları birim yönetimi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. 

Otomatik ödeme talimatı verilmesi ve verilen otomatik ödeme talimatı hakkında bağlı bulunulan akademik birim yönetimine bilgi verilmesi, burs çalışmamızın sürdürülebilirliği, daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşılması ve sürecin daha sağlıklı yönetilebilmesi açılarından kritik bir faktördür.

Otomatik ödeme olmaksızın destekte bulunmak isteyen personelimiz de desteklerini ulaştırabilirler.

Vakıf Katılım Bankası 
Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı 
IBAN: TR40 0021 0000 0005 5326 0000 01

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.