NEÜ Toplu Ulaşım Seferleri Duyurusu

05.10.2021
  • Şehir merkezinden Köyceğiz Kampüsüne, 1 Nolu hat seferleri ve 2 Nolu hattın 07:50-14:30 arası Alaaddin’den hareket eden seferleri ile ulaşılabilmektedir.

  Bu hatlara ilaveten Tramvay Eski Sanayi durağından 109 Nolu hat seferleri ile Köyceğiz Kampüsüne şehir merkezine gitmeden kısa zamanda ulaşılabilmektedir.

 

  • Köyceğiz Kampüsünden şehir merkezine ise 1 Nolu hat seferleri ve 2 Nolu hattın 14:10-18:40 arası Meram’dan hareket eden seferleri ile ulaşılabilmektedir.

 

  Bu hatlara ilaveten Köyceğiz Kampüsünden 109 Nolu hat seferleri ile Tramvay Eski Sanayi durağına şehir merkezine gitmeden ulaşılabilmektedir.

 

  • Köyceğiz Kampüsünden Meram Yeni Yoldaki fakültelere 07:10-13:45 arası 1 Nolu hattın Meram’dan (yanında Yeni Yol yazan) seferler ile ulaşılabilmektedir.

 

 Meram Yeni Yoldaki fakültelerden Köyceğiz Kampüsüne ise 1 Nolu hattın Alaaddin’den (yanında Yeni Yol yazan) 14:00-18:40 arası çıkan seferler ile ulaşılabilmektedir.

 

 Bu saatler dışında Köyceğiz Kampüsünden Yeni Yoldaki fakültelere ve Yeni Yoldaki fakültelerden Köyceğiz Kampüsüne; 1 ve 4 Nolu hatların ortak durağı, 48 Nolu Çınaraltı durağından, aktarma yaparak şehir merkezine gitmeden kısa zamanda ulaşılabilmektedir.

  Ayrıca 1 ve 2 Nolu hatların ortak durağı, 67 Nolu Yaka Camii durağından aktarma yaparak, yaka yoluna şehir merkezine gitmeden ulaşılabilmektedir.

 

  • Güncel sefer saatleri mobil cihazlardan Konya uygulamasının Akıllı Ulaşım bölümünden ve atus.konya.bel.tr web adresinden takip edilebilmektedir.