TÜBİTAK-ASELSAN A.Ş. Doktora Bursiyer İlanı

01.03.2021

TUBİTAK tarafından ‘1004-Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı’ proje çağrısı kapsamında desteklenen ASELSAN A.Ş.’ nin yürütücülüğünü üstlendiği TÜBİTAK (20AG003) projesinde çalışmak üzere 2 adet doktora bursiyeri aranmaktadır.

Proje süresi 4 yıl olup Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytekin Uzunoğlu danışmanlığında, NEÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bünyesinde yer alan ‘Elektrokimyasal Sensörler ve Nanokatalizörler’ laboratuvarında çalışmalar yürütülecektir. Proje süresince ayrıca ASELSAN A.Ş. ve Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya laboratuvarları da aktif olarak kullanılacaktır.

Bursiyerlerin, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Kimya, Fizik, Biyomedikal Mühendisliği veya ilgili bölümlerde lisans ve yüksek lisansa sahip olması beklenmektedir.

Başvuru İrtibat:

Doç. Dr. Aytekin Uzunoğlu