28.12.2012 Tarihli Akademik Personel Alım İlanı Değerlendirme Sonuçları

30.01.2013

Değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Ataması Yapılacak Öğretim Elemanlarından İstenen Belgeler

28 Aralık 2012 tarihli Akademik Personel Alım İlanına istinaden 23 Ocak 2013 tarihinde yapılan Bilim Sınavı sonucu, kazanan adaylardan atamalarına esas olmak üzere istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

İstenilen belgelerin 30.01.2013 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (13 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar) ilgili birimlere elden teslim etmeleri gerekmektedir. (Rektörlük, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu kadrolarına müracaat edenler Personel Daire Başkanlığına; diğer birimlerdeki kadrolara müracaat edenler ise ilgili birimlere)

1- Lisans Diploması (Noter Tasdikli sureti)
2- Yüksek Lisans Diploması (Noter Tasdikli sureti – Yüksek Lisansını tamamlayanlar için)
3- Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)
4- Sabıka Kaydının Olmadığına Dair Belge (Son bir ay içinde alınmış olmalı)
5- Nüfus Cüzdanı Onaylı Örneği
6- İkametgah İlmühaberi
7- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (Resmi Onaylı)
8- 8 Adet Fotoğraf
9- Mal Bildirim Beyannamesi (İndirmek için tıklayınız.)
10- Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir. Güncel olmalıdır.)

İletişim :

Adres :